Faq twitter facebook Linkedin 

Beste Marc

PDFPDF

Beste Marc,

Met enige vertraging hier alsnog onze bijdrage (ervaring) aan je nieuwe website.
Veel succes ermee!

En oh ja, ondertussen telt Pulle er een inwoonster bij : onze tweede dochter Cathérine werd vorige week op 12/2 geboren. Moeder en dochter stellen het wel, alsook grote zus en de papa.

Onze eerste ervaring met Marc hadden wij toen wij zelf op zoek waren naar een nieuwe woning waarbij hij de bemiddelaar van de verkopers was. Het huis in kwestie waarin we geïnteresseerd waren werd door hem op de website correct voorgesteld en beschreven en mooi en zinvol in beeld gebracht.
Al van bij het eerste telefonische contact werd duidelijk dat hij een professional is die zijn vak door en door beheerst en ook over de nodige flexibiliteit en people skills beschikt.
Tijdens ons bezoek aan deze woning kregen we van hem de nodige toelichtingen, maar ook voldoende tijd en ruimte om zelf het huis te ontdekken. Hij nam uitgebreid de tijd om onze vragen te beantwoorden en zag er ook absoluut geen graten in om een familielid ook nog te laten komen kijken.
Nadat we hadden besloten een bod uit te brengen op de woning, verzorgde hij snel en efficiënt het contact met de verkopers, waardoor nog dezelfde avond een compromis kon ondertekend worden.

Na deze beslissing moesten we uiteraard de verkoop van onze toenmalige woning gaan plannen. Omdat wij zo onder de indruk waren van Marcs professionalisme, hebben we hem gevraagd of hij hierin geïnteresseerd was. Slechts enkele dagen later stond hij al bij ons om de woning te bekijken.
Hij schetste ons een eerlijk beeld van de plus- en minpunten van de woning en kleefde er een correcte, transparante prijs op die rekening houdt met diverse factoren zoals ligging, grondprijs, afwerkingsgraad, staat van onderhoud, …
Gestaafd met duidelijke en nuttige foto’s stelde hij onze woning via immoweb te koop en de aanvragen tot bezichtigen stroomden toe.

Op 2 weken tijd vonden we een koper en onderhandelde Marc voor ons een faire prijs.

Wij zijn dus erg tevreden over onze samenwerking met hem (in beide situaties) en durven hem dan ook aanraden aan vrienden en familie.

Met vriendelijke groeten,

Carlo Holvoet en Tamara Broecks