Faq twitter facebook Linkedin 

Verkoop - verhuur - overnames

PDFPDF

Een woning kopen of verkopen

doe je in vertrouwen...

U wenst te verkopen of te verhuren!
Miximmo verkoopt, verhuurt en beheert uw woningen en handelspanden

Woningen en handelspanden, verkopen en beheren is onze job. Als sinds 1985 laten we ons daarbij leiden door drie belangrijke principes, professionalisme, kwaliteit en een correcte dienstverlening. Onze aanpak viel tot nog toe in de smaak bij meer dan 2350 eigenaars.

We adviseren u de correcte prijs voor uw vastgoed

Onze erkende vastgoedmakelaars schatten het vastgoed dat u wilt verhuren of verkopen en adviseren u een realistische verhuur- of verkoopprijs. We doen dit door op basis van de oppervlakte van de woning, de nieuwbouwwaarde te bepalen. Aan de hand van onder andere de ligging, de gebruikte materialen en een slijtagematrix kunnen we vervolgens afleiden in welke mate de waarde van het pand door de jaren is verminderd of vermeerderd.

U weet wat uw woning waard is. Maar hoe projecteert u dit naar de huidige vastgoedmarkt? Wij helpen u met professioneel advies en maken gratis en vrijblijvend een realistische waardebepaling van uw woning. Een goede vastgoedmarkt kennis is hier het sleutelwoord.

Deskundige schatting, √  MIXIMMO GEEFT EEN EERLIJKE WAARDEBEPALING.
We zetten uw vastgoed in de kijker op belangrijke immo-websites en in dag- en weekbladen

Net als u hebben we er alle belang bij dat uw pand snel een nieuwe eigenaar of huurder krijgt. We zetten uw woning of bedrijfsgebouw dan ook in de kijker op drukbezochte immo-websites en in aangepaste dag- en weekbladen. Vervolgens regelen we een bezichtiging met de geïnteresseerden. Maandelijks en na elk bezoek krijgt u daarover feedback.

Uw eigendom in de spotlights, √  MIXIMMO ZORGT VOOR PUBLICITEIT OP MAAT.
U betaalt onze tussenkomst enkel bij verkoop of verhuur

De voorbije 28 jaar hebben we ruim in de provincie Antwerpen vastgoed verkocht en verhuurd. Zelfs de appartementen in Brugge en in Knokke van onze klanten. Onze kennis van de lokale vastgoedmarkt is de reden dat wij (en onze klanten) zelden last hebben van prijsdalingen. We spreken immers vanaf de eerste dag de juiste doelgroep van potentiële kopers aan, die bereid zijn de juiste prijs neer te tellen. Als we er niet in slagen uw vastgoed te verhuren of te verkopen, dan hoeft u ons ook niets te betalen.

Ons team van erkende Vastgoed Experten staat klaar voor u

Vastgoed Experten staan klaar om u te begeleiden in de verhuur of de verkoop van uw pand. Ze zijn allemaal erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) en zullen uw dossier persoonlijk beheren en opvolgen.

Bij Miximmo, √  IS UW EIGENDOM IN GOEDE HANDEN.

Geniet van onze meerwaarde

Advies - begeleiding - zekerheid - service - persoonlijkheid
  • Professionele fotoreportage
  • Advertenties in kranten en huis-aan-huisbladen
  • Mailing naar 15.000 zoekende klanten
  • Advertenties op de beste immosites
  • Opvallend, op maat gemaakte reclameborden met kleuren foto
  • Gratis schatting
  • Kennis van de marktwaarde in de streek
  • 24 u bereikbaar 7/7 dagen - publi met GSM
  • Verkoop vanuit een netwerk
  • Niet verkocht = niets betalen
  • BIV erkende vastgoedmakelaars
  • Sociale Media- marketingplan op maat
TE KOOP:     HUIS MET ATTESTEN
Wie een woning wil verkopen wordt almaar meer geconfronteerd met informatieverplichtingen ten behoeve van de kandidaat-koper.
De weg van vertrouwen!

Door beroep te doen op een ervaren vastgoedmakelaar schept u bij voorbaat een sfeer van vertrouwen tussen beide partijen. De makelaar is immers gewend aan onderhandelingen waarbij hij een bevredigende tussenweg moet vinden tussen uiteenlopende belangen.

Kies voor de kennis en ervaring van een professionele vastgoedspecialist.

Als vastgoedkantoor onderscheiden we ons van andere Immobiliën kantoren door zeer actief naar een woonst, of eigendom te zoeken voor elke klant. Een goed persoonlijk contact, geeft ons een ideaal beeld naar uw behoefte.

Een aantrekkelijke voorstelling tot in de kleinste details, marktconforme prijsbepaling, professionele foto schoot, indelingsplan eigendom, uitgebreide commerciële beschrijving is cruciaal voor een geslaagde vastgoedtransactie.

Elke woning is UNIEK en heeft haar eigen verhaal. daarom pakt Miximmo de verkoop van een onroerend goed op een gepersionaliseerde manier aan, "de detail" maakt het verschil. De gedrevenheid, kennis en ervaring vormen de basis van een kantoor waar een uiterst professioneel team voor u klaar staat.

Onze Vastgoed Experten komen persoonlijk bij u langs voor het opmeten en beschrijven van uw eigendom. Wij doen navraag bij de gemeente (Stad) i.v.m. stedenbouwkundige mogelijkheden en inlichtingen zodat ook potentiële kopers meteen overtuigd kunnen worden met correcte informatie. Ons doel verkopen aan de beste prijs.

Na goedkeuring door de notaris wordt deze verkoopovereenkomst voorgelezen en ondertekend op het kantoor van Miximmo. In een later stadium, bij het verlijden van de akte door de notaris, wordt u door één van onze medewerkers bijgestaan. Pas dan beschouwen wij onze verkoopopdracht als vervuld.

Kennis, ervaring, enthousiasme en toewijding maken van Miximmo de meest geschikte partner voor uw eigendom te verkopen.

De weg van vertrouwen en kennis
Samen maken we het verschil !