Faq twitter facebook Linkedin 

Vervolg home

PDFPDF

 UW EIGENDOM IS IN GOEDE HANDEN

Miximmo ruim 28 jaar actief in Vastgoedbemiddeling heeft een staf van meerdere BIV makelaars die u bijstaan in de wereld van het vastgoed.

Als een correcte prijs, een duidelijke overeenkomst en een voelbaar professionele begeleiding voor u belangrijk zijn, dan hebben we een mooi aanknopingspunt.

   • De schatting - waardebepaling
   • Het verkoopdossier en attesten
   • De reclamecampagne - marketing strategie
   • De persoonlijke begeleiding
   • De verkoop
   • notariële akte
Onze absolute meerwaarde ...  en nog veel meer
Deskundige schatting
MIXIMMO GEEFT EEN EERLIJKE WAARDEBEPALING

U weet wat uw woning waard is. Maar hoe projecteert u dit naar de huidige markt? Wij helpen u met professioneel advies en maken gratis en vrijblijvend een realistische waardebepaling van uw woning. Een goede marktkennis is hier het sleutelwoord.

Onze Vastgoed Experten komen persoonlijk bij u langs voor het opmeten en beschrijven van uw eigendom.

Ons doel verkopen aan de beste prijs!

De Opdracht tot verkoop
MIXIMMO MAAKT ER METEEN WERK VAN!

Heeft u beslist uw woning te verkopen? Onmiddellijk beginnen wij met het samenstellen van uw verkoopsdossier. Snel, efficiënt en discreet. Alle nodige documenten worden door ons opgevraagd en bewaard. Onmiddelijk worden alle nodige documenten en attesten opgevraagd en opdracht gegeven voor een deskundige aan te stellen in verband met de elektrische keuring en EPC.

Met veel zorg wordt er door ons een uniek fotodossier van uw woning samengesteld. Een pofessionel fotograaf komt ter plaatse.

Dit is immers het visitekaartje van uw woning.

Uw eigendom in de spotlights
MIXIMMO ZORGT VOOR PUBLICITEIT OP MAAT

Websites, advertenties, folders, flyers, ... wij gaan voor u de juiste mix samenstellen om de aandacht van potentiële kopers op uw woning te vestigen. Een nieuwigheid is werken met een informatieboekje op A4 formaat, waar uw pand alleen aan bod komt, samengesteld uit uitgebreide informatie van uw pand en een groot aantal kleurenfoto's van uw pand. Een exclusief ontwerp dat uw pand nog meer in de kijker zal zetten.

www.miximmo.be

Bezoekers van de website keren met vaste regelmaat terug. Ons volledig aanbod wordt eveneens geadverteerd op de grootste vastgoedsites van de regio.

Uniek aankondigingsbord

Miximmo werkt samen  met een externe firma die instaat voor de opmaak en de plaatsing van de aankondigingsborden. Alle borden zijn op maat van de woning gemaakt, voorzien van foto's de nodige info en reflecterende letters. Zelf zorgen we voor een duidelijke bewegwijzering met pijlen en bordjes.

Honderd procent service
MIXIMMO MAAKT HET PERSOONLIJK

Laat de organisatie aan ons over

Alle afspraken met toekomstige kopers gebeuren via ons kantoor. Omdat het belangrijk is snel te reageren zijn wij doorlopend beschikbaar 7/7 dagen van 8 u tot 22 u. Hierbuiten zijn onze medewerkers steeds beschikbaar op afspraak. Gepubliceerd wordt er met een mobiel nummer, zodat de kopers altijd een medewerker krijgt die op de hoogte is van uw pand.

Rondleiding en onderhandeling
TRANSPARANTE INFORMATIE

Wij houden u maandelijks op de hoogte van in- en uitgaande telefoons, mails, advertenties, brieven en contacten. Dat geeft u een perfect beeld van de vooruitgang van uw dossier en de genomen acties.

Inclusief goed advies en jarenlange ervaring

De onderhandeling is de meest cruciale fase in de verkoop van uw woning. Onze medewerkers zorgen ervoor dat u tijdens dit ganse proces wordt begeleid, geïnformeerd en geadviseerd zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Uw eigendom is verkocht!

Uw woning is verkocht. Dankzij een doorgedreven en constante bijscholing heeft Miximmo alle expertise in huis om een correcte verkoop te realiseren. Proficiat.

 

Overhandiging sleutels woning